CvijećeCvijeće od davnina bogatstvom oblika, mirisa i boja privlači pažnju čovjeka. Svojom ljepotom ono upotpunjava naše živote, ali i potiče maštu koja mu je pripisala različita značenja i simboliku. Stoga se jezik cvijeća smatra idealnim sredstvom komunikacije za diskretno izražavanje osjećaja.

Iako nema čvrstih pravila, prilikom odabira cvijeća za preminulu osobu valja voditi računa o poruci koju želimo prenijeti. Pritom možemo slijediti u našem podneblju općeprihvaćene običaje poput aranžmana od bijelog cvijeća, koji su primjereni za preminule osobe mlađe dobi i djecu; ružičasta boja veže se uz ženske osobe srednjih godina, a anturijumi uz muškarce; žarko crvene ruže simboliziraju ljubav; ljiljani progovaraju o vječnom životu i besmrtnosti... Druga je mogućnost odabrati omiljeno cvijeće osobe od koje se opraštamo te joj time odati posljednju počast.

Svoj odnos prema pokojniku ili poštovanje prema njegovu liku i djelu možemo iskazati i cvjetnim aranžmanima složenim u različite oblike kao što su srce, hrvatski grb (šahovnica), križ...
 

Pogrebna agencija POKOP u mogućnosti je realizirati sve Vaše ideje i želje vezane uz izbor cvijeća i način aranžiranja te izvršiti dostavu i postavljanje svih cvjetnih dekoracija: vijenaca, aranžmana, buketa, ali i latica i pojedinačnih cvjetova koji se simbolično bacaju u grobnu raku u znak posljednjeg oproštaja od pokojnika.

U našoj galeriji pronaći ćete samo neke od cvjetnih kreacija koje imamo u ponudi. Za sve ostale narudžbe slobodno nas kontaktirajte .

 
INTERNET PRODAJA CVIJEĆANaša ponuda je ponajprije namijenjena onima koji iz bilo kojeg razloga nisu u mogućnosti doći u cvjećarnicu ili svjećarnicu, a žele obilježiti trenutke sjećanja, godišnjice ili posljednji ispraćaj drage im osobe. Vjerujemo kako će Vam naše cvjetne kreacije i prigodne svijeće pomoći da na primjeren način izrazite svoje osjećaje.