Uloga pogrebnikaSvaki važan trenutak u životu zahtijeva specifična znanja i vještine kako bi mogao biti prigodno i dostojanstveno obilježen. Kada je riječ o organizaciji ispraćaja dragih nam osoba na onozemaljski svijet, uloga pogrebnika dobiva posebni značaj budući da se radi o profesionalcima koji će umjesto radosti i veselja s nama podijeliti svu našu bol i tugu te biti svjedoci naših najintimnijih emocija. Upravo zbog toga, osobe koje se bave pogrebničkim poslom moraju biti iznimno diskretne, suosjećajne i tople, a svjesni težine koju svatko od nas nosi prilikom gubitka bliskog člana oni su puno više od suradnika kojeg ćete angažirati ili upitati za savjet. Oni su oslonac, pažljivi slušač i prijatelj kad vam najviše treba.

Barem je takva uloga pogrebnika tvrtke POKOP d.o.o. Polazeći upravo od činjenice da radimo s Vama u najosjetljivijem okruženju, naš pristup karakterizira u prvom redu blagost u komunikaciji te razumijevanje za sve Vaše upite i želje. Želimo da se s nama osjećate ugodno, a dugogodišnje zadovoljstvo naših korisnika te vodeća pozicija u regiji dodatno potvrđuje da smo i Vaš najbolji izbor. Na sebe preuzimamo sve što je potrebno kako biste se na dostojanstven i najprikladniji način oprostili od vaših voljenih, bez dodatnog stresa.

Tvrtka POKOP d.o.o. pobrinut će se za prijevoz posmrtnih ostataka i organizaciju cijele ceremonije, kao i za sve što je potrebno nakon što ona završi. U pogrebnom planiranju pomoći ćemo Vam savjetom i idejom, u skladu s Vašim financijama. Mnogo je detalja o kojima možete sami odlučiti, kao i onih koje možete u potpunosti prepustiti nama. Više o svim našim uslugama, od nabave i održavanja grobnog mjesta te rješavanja prava ukopa do najsitnijih detalja vezanih uz samu ceremoniju poput izbora cvijeća i glazbe ili pisanja i čitanja posmrtnog govora, kao i mogućnosti koje nudimo za organiziranje karmina, mise zadužnice i komemoracije, pronaći ćete na našim stranicama, sve ukratko opisane.

Za sve što vas dodatno zanima - trebate li samo savjet ili želite dogovoriti usluge - kontaktirajte nas telefonom ili elektroničkom poštom – KONTAKT.


Dozvolite nam da opravdamo vaše povjerenje.