Prijevoz pokojnikaNakon što nastupi smrtni slučaj, emocije počinju navirati jedna za drugom. I tek što smo primili tužnu vijest, u koju nam je teško povjerovati, već je pred nama gomila pitanja vezanih uz organizaciju posljednjeg ispraćaja. No, prije svega, tijelo pokojnika, odnosno njegove posmrtne ostatke, potrebno je prevesti na za to određeno mjesto.

U slučaju da je umrli preminuo u svom ili vašem domu, tvrtka POKOP pobrinut će se da tijelo bude prevezeno u mrtvačnicu, vlastitim specijalnim pogrebnim vozilima koja mogu biti klasična ili ekskluzivna. Istu vrstu usluge u mogućnosti smo vam ponuditi i kada smrt nastupi u bolnici, domu za starije i nemoćne osobe ili sličnoj ustanovi, jednako kao i kada umrlog treba prevesti do njegovog posljednjeg počivališta bez obzira na to gdje se ono nalazilo. Tijelo pokojnika ili njegove posmrtne ostatke prevest ćemo na željenu lokaciju u najkraćem mogućem roku, u Hrvatskoj ili u inozemstvu, čak i ukoliko je potrebno koristiti usluge avioprijevoznika i brodskih kompanija. Dugotrajna tradicija i međunarodno iskustvo, kao i posjedovanje podružnice u samoj blizini Međunarodne zračne luke Franjo Tuđman Zagreb, dozvoljavaju nam da na sebe preuzmemo i najzahtjevnije zadatke te ih realiziramo u skladu s najvišim standardima pogrebničke struke. Tvrtka POKOP za vas će organizirati i prijevoz urne s pepelom umrle osobe, a u posebnim slučajevima, i prema vašim napucima, koristit ćemo i usluge dostavne službe.

Važno je napomenuti kako je prijevoz pokojnika dostupan svaki dan od 0 do 24 sata, što je još jedna potvrda da smo najveća i najpouzdanija tvrtka ove vrste ne samo u Hrvatskoj, nego i u cijeloj regiji. Stoga budite slobodni obratiti nam se s povjerenjem - KONTAKT, a na našim stranicama pronaći ćete i sve potrebne informacije vezane uz organizaciju samog pogreba ili ispraćaja.
 

Ekskluzivni prijevoz
Klasičan prijevoz