Održavanje grobnih mjestaPonekad nas životne okolnosti na kraće ili dulje vrijeme udalje od našeg mjesta prebivališta. Za sobom tada ostavljamo svoj dom, prijatelje, drage kolege, susjede, ali i vječna počivališta onih koji nisu više s nama. Nostalgija za rodnim krajem posebno je jaka u trenucima u kojima se prisjećamo naših pokojnika, u dane poput Svih svetih, Božića ili na posebne datume kao što su rođendani i godišnjice.

Kako bi grobna mjesta vaših najmilijih bila uvijek uredna, prikladno dekorirana i redovito posjećena, čak i za vrijeme vaše odsutnosti, pobrinula se tvrtka POKOP koja vam može ponuditi cijeli niz usluga među kojima izdvajamo čišćenje grobova, uređivanje, održavanje hortikulture, pranje i poliranje kamena, paljenje svijeća te dekoriranje cvijećem, kao pojedinačne jednokratne ili periodičke angažmane.

Usluge naših stručnjaka i dekoratera prikladne su i za sve one koji zbog nedostatka vremena trenutno nisu u mogućnosti u potpunosti se posvetiti brizi za tihi dom svojih najbližih, a važno im je da on dostojanstveno zrcali uspomenu i ljubav koju njeguju prema pokojnoj osobi.

Svaka Vaša narudžba za nas je jedinstvena te ćemo ju realizirati u skladu s Vašim osobnim preferencijama i Vašim ukusom, zahvaljujući strogom poštivanju od Vas dobivenih uputa i dugogodišnjem iskustvu. Bit ćemo Vaše ruke, u koje slobodno možete prepustiti svu brigu za grobno mjesto, ali i Vaše oči, budući da ćemo za Vas fotografijama dokumentirati stanje prije i poslije obavljene usluge.

U našoj web ponudi pripremili smo izbor svijeća i cvijeća, no to je samo dio onoga što nudimo. Obratite se našem kreativnom timu s povjerenjem čak i ukoliko niste uspjeli pronaći određenu vrstu lampaša ili cvjetnog aranžmana, kao i ako trebate dodatnu inspiraciju. Upite možete poslati e-poštom ili nas kontaktirati telefonom (kontakt).

Ne dozvolite da daleko od očiju bude i daleko od srca.