Zauvijek zajedno


Gdje je vječni dom...Iako se ponekad čini kako je u trenutku nestao cijeli naš svijet, jer je zauvijek oči zaklopila osoba bez koje ne možemo zamisliti naš život, mnogo je stvari koje će nas i dalje, bez obzira na činjenicu što nije više s nama fizički, neraskidivo vezati. Bilo da je tužan događaj nastupio iznenada ili smo već duže vrijeme bili svjesni kako je kraj sve bliži, rastanak uvijek dođe prebrzo.

I malo je onih koji se još za života pobrinu za sve detalje vezane uz njihovo vječno prebivalište, stoga vrlo često na nama ostaje donijeti brojne odluke i to u vrlo kratko vrijeme. Kao da tuga i bol nisu dovoljni, pred nas se odjednom stavlja i cijeli niz administrativnih i organizacijskih poslova koje treba obaviti. Tvrtka Pokop upravo vam je u tim najtežim životnim trenucima potreban oslonac i provjeren partner na kojeg se možete pouzdati. Naši stručnjaci umjesto vas će ishodit svu potrebnu dokumentaciju, dati vam najbolji savjet te vam pomoći u planiranju i organizaciji pogreba i karmina, a tu smo za vas i nakon samog obreda. Uređenje grobnih mjesta, paljenje svijeća redovito ili samo na važne datume kao i dostava cvijeća i vijenaca samo su mali dio usluga koje možemo za vas obaviti u uz najviše standarde i diskreciju.

Čak i kada se radi o nesvakidašnjim situacijama ili željama, u mogućnosti smo ih realizirati u najkraćem roku zahvaljujući dugogodišnjem iskustvu. Tako ćemo se pobrinut da posmrtni ostaci vama drage osobe budu pokopani na rodnoj grudi ili da pokojniku osiguramo prijevoz u bilo koju drugu zemlju, odnosno mjesto. Naš pravni tim pomoći će vam u kupnji i nabavi grobnog mjesta ili grobnica, rješavanju prava ukopa i raspolaganja grobnim mjestom, a s povjerenjem nam možete prepustiti i sve druge detalje vezane uz pogrebnu ceremoniju što uključuje i organizaciju mise zadušnice, pisanja i čitanja oproštajnog govora te izradu prigodnih fotografija. Više o našoj ponudi možete pronaći na strani PONUDA.

Dopustite da vam olakšamo najteže trenutke i vašim najmilijima osiguramo dostojan ispraćaj.