O namaPonosno ističemo da smo 2018. godine obilježili 25 godina postojanja i obnašanja časne djelatnosti. Razlog dugogodišnjem radu temelji se isključivo na stečenom ugledu pružanja pogrebnih usluga na najvišoj razini, kakva i priliči nemilim događajima poput smrti.

POKOP je osnovan i registriran 1993. godine u Zagrebu kao obrt za pogrebne usluge. Vjerujemo da se upravo zahvaljujući kvaliteti naših usluga povećavao i broj zahtjeva pa je POKOP iz obrta prerastao u trgovačko društvo POKOP d.o.o. Dosadašnjim radom postigli smo izvrsne rezultate u našoj sredini prateći europska i svjetska dostignuća te svoju ponudu neprestano proširujemo i usavršavamo.

Istraživanjem tržišta provedenim među našim korisnicima usluga, možemo slobodno reći da su pogrebne usluge POKOP-a mjesto koje daje najviše.
 


Vizija


Vizija POKOP-a jest ta da postane najkompetentnija pogrebna agencija za područje pogrebnih usluga, za sve na jednom mjestu; od kompletne organizacije pogrebnih usluga, od nastupa smrti do pokopa.
 

Misija


Mi ne prodajemo samo proizvode i usluge već sudjelujemo u plemenitom zadatku; savjetujemo, pomažemo i organiziramo sve što je potrebno; od trenutka kada nam bude dojavljena vijest o smrti pa sve do čina zadnjeg oproštaja.
 

Kako to ostvarujemo?


U ostvarenju vizija i misije oslanjamo se na stručnost naših zaposlenika, stalnim ulaganjem i proširenjem ponude; pristupamo klijentima s doličnom pozornošću i razumijevanjem za ožalošćene, dijelimo njihov teret tuge i razumljivo nesnalaženje u takvim situacijama.POKOP d.o.o.
Pesteri 8
10040 Zagreb
OIB: 74522063646
Direktor: Damir Oniško